måndag 18 januari 2010

Ny vecka.... igen

Hejsan

Redan måndag igen, har myst med Älsklingen hela helgen, alltså spenderat helgen i sura med andra ord.. vart på kalas hos hans päron för hans mamma fyllde år!
J ligger o sover just nu, han går på natten ikväll så han lär få sova ett tag till :P
Åker alltså hem till hallsta senare, blir en stor städning hemma, har inte vart hemma alls på en hel månad så de lär behövas!
Nemo är helt frisk nu, medicinen hjälpte så han är som han ska nu :P en busig rottis med andra ord som ja tror hamnat i 3 års trotsen åxå.. börjar bli bättre faktist men han har vart omöjlig ett tag!

just ja.. skulle ja bli nykterist, nää kanske inte helt, men ja kommer hålla mig på min kant med alkoholen.. tycker de blir för mycke misstolk och onödigt tjaffs när man dricker, och bakfyllan som ingen vill ha dagen efter!
Sen tycker ja de skylls för mycke på drickandet, gör man nå fel så skylls de i princip alltid på "jag va full" men så är de inte.. SÅ känner inte för fylla just nu.. känns rätt meningslöst faktist.. eller så har man vuxit upp? okej en fylla då och då ska man få ha, men inte varje helg, finns faktist annat här i världen än ÖL...

1 kommentar:

Johanna sa...

Ja, det finns ju cider och vin och smirnoff och bacardi och rom också.. :P